Danmark kom for første gang med i den officelle World Padel Tour kalender i 2022 og blev dermed det 10. ende europæiske land til at afholde en World Padel Tour Turnering.

Der findes 4 kategorier: Exhibition, Challenger, Open & Master. Danmark er gået direkte til en Open turnering i maj 2022 og fortsætter med endnu en Open turnering i maj 2023.

Den vilde padel udvikling i Danmark er ikke gået ubemærket hen, og som interessen fortsætter med at udvikle sig, ser det ikke ud til at stoppe foreløbig. Det er derfor med stor ære at vi i The Padel Club i samarbejde med PadelPadel har kunne afholde arrangementet for første gang i Danmark i 2022, så de danske padel fans kan få lov til at opleve de bedste spillere i verden - både mænd og kvinder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold øje på vores hjemmesider eller sociale medier med hvornår billetsalget starter i efteråret 2022 til næste års Danish Padel Open!

Danish Padel Open 2022

  • Herrerækken

    Kongerne af Danmark - Sanyo & Tapia vinder i en kamp på mere end 2 timer finalen over Maxi Sanchez & Lucho Capra 5/7 7/5 6/0.

  • Damerækken

    Marta Ortega & Bea Gonzalez vinder finalen i Danish Padel Open over Mapi Alayeto og Sofia Araujo og kan hermed kalde sig dronningerne af Danmark.