Nyt padelcenter i Nordsjælland

The Padel Club åbner det første, spritnye padelcenter i Nordsjælland i starten af 2024!

The Padel Club Espergærde bliver en state-of-the-art facilitet, bygget specifikt til padel. Centeret bliver fuldt udstyret med 4 indendørs top-kvalitets World Padel Tour baner med 10 meter til loftet og faciliteter, der gør det til det perfekte sted for padel entusiaster på alle niveauer.

Beliggende tæt på Espergærde Gymnasium og 2 minutters kørsel fra Helsingør motorvejen vil vi kunne tilbyde café, lounge, padelshop, lækre toilet- samt badefaciliteter, 2 store konferencerum samt balkon på 1. sal med fuld udsigt til banerne og et afslappende lounge-område til efter-spil forfriskninger og til at hænge ud.

Forventet åbningsdato start 2024 - følg The Padel Club Espergærde på vores sociale medier for at følge byggeriet.

 • Padel Club Ølstykke

  Ølstykke Tennis og Padel

  Padelcenteret i Ølstykke er et samarbejde mellem Ølstykke Tennisklub og The Padel Club og er åbnet i vinteren 2021. Her får man 3 indendørs padelbaner i et hyggeligt tennis & padelmiljø, lounge og badefaciliteter. Du kan blive medlem og få en masse fordele inklusiv at betale lavere baneleje eller du kan som ikke medlem også leje en bane når der er ledighed.

 • Padel Club Nakskov

  Nakskov Tennis og Padel

  The Padel Club i Nakskov er åbnet i samarbejde med Nakskov Tennis & Padelklub i sommeren 2022.

  Her finder du 2 udendørs padelbaner i en hyggelig tennis & padelklub hvor du som medlem kan få en masse fordele med blandt andet lavere baneleje priser men du kan som ikke medlem også booke baner til normalpris.