🎉🌞 Sommerkampagne: Padel med ekstra bonus! 🌞🎉

Så har vi et godt sommertilbud til dig Køb for 2500 DKK walletpoints og få 3250 walletpoints Ja, du læste rigtigt! Når du køber for 2500 DKK, får du hele 3250 walletpoints til booking af padelbaner. Det er en ekstra bonus på 30% oveni! Du finder sommerkampagnen i Playtomic app i The Padel Club Espergærde, tryk på Hjem og scroll ned.

Se vores opslag på Facebook

4 indendørs top-kvalitets World Padel Tour doublebaner!

Vi tilbyder café, lounge, padelshop, lækre toilet- samt badefaciliteter, 2 store konferencerum samt balkon på 1. sal med fuld udsigt til banerne, der gør det til det perfekte sted for padel entusiaster på alle niveauer.

The Padel Club Social Lounge

Besøg vores Social Lounge før eller efter endt kamp. Vi sørger for at have et bredt udvalg af drikkevarer klar f.eks sodavand, State Energy, kaffe, fadøl, vine samt snacks og mad til den sultne gæst.

I forlængelse af vores reception får du også mulighed for at snuse rundt i vores kommende HEAD shop!

Konferencefaciliteter

Planlægger du en særlig aktiv begivenhed? Søger du det perfekte sted at fejre en fødselsdag, firmaevent eller noget helt tredje? Så er vores topprofessionelle padelbaner og flotte konferencelokaler med udsigt til hele hallen det ideelle valg!

Skriv til os for at aftale nærmere
  • The Padel Club Ølstykke

    Padelcenteret i Ølstykke er et samarbejde mellem Ølstykke Tennisklub og The Padel Club og er åbnet i vinteren 2021. Her får man 3 indendørs padelbaner i et hyggeligt tennis & padelmiljø, lounge og badefaciliteter. Du kan blive medlem og få en masse fordele inklusiv at betale lavere baneleje eller du kan som ikke medlem også leje en bane når der er ledighed.

  • The Padel Club Nakskov

    The Padel Club i Nakskov er åbnet i samarbejde med Nakskov Tennis & Padelklub i sommeren 2022.

    Her finder du 2 udendørs padelbaner i en hyggelig tennis & padelklub hvor du som medlem kan få en masse fordele med blandt andet lavere baneleje priser men du kan som ikke medlem også booke baner til normalpris.