fbpx

I januar 2022 er endnu et utrolig flot PadelPadel Center i Odense fyldt op med en masse Padel Galis baner!

 

Januar 2022 og en kæmpe fornøjelse at levere 1 Pro One padelbane til Holstebro Tennis & Padel.

 

December 2021 og Københavns fede center “Padelyard” får leveret 8 Padel Galis panoramabaner til deres nye flotte indendørshal.

 

 

December 2021 PadelPadel Aalborg får 12 nye baner. Helt nøjagtig 9 WPT challenger, 2 WPT single challenger og 1 WPT Special Edition.

November 2021 installerer vi 3 indendørs Pro One baner i Ølstykke tennis & padelklub

 

I oktober 2021 opsættes endnu en panoramabane på privat grund i Skanderborg.

 

I september 2021 sætter vi den første padelbane på den lille ø Samsø op, hvor alle både fastboende og feriegæster kan glæde sig over at kunne svinge battet fremover.

 

Hos Nyborg Tennis & Padelklub har vi i august 2021 installeret 2 Pro One baner.

Levering og montering 🛠 af de sidste padelbaner til Padelboxen i Odense er veloverstået 1. august 2021 – du finder 10 nye Padel Galis baner i hal 2 og hal 3. Ialt 7 dobbeltbaner, 1 special edition og 2 single baner

I juli 2021 fik vi leveret 5 flotte panoramabaner til Padelfun4all i Kalundborg som bliver det første indendørscenter i området.

I juni 2021 åbnede PadelPadel i Århus deres første state of the art center med hele 12 af Padel Galis baner.

I april 2021 opførtes de første 5 baner til Padelboxen i Odense. World Padel Tour Special Edition banen samt 4 panoramabaner udvider Padelboxen til at indeholde 9 baner ialt. Om en måneds tid leverer vi yderligere 5 baner til Padelboxens ekstra hal så antallet af baner kommer op på hele 14 baner.

Panoramabane opsat på privat grund på Fyn. For at blende så meget som muligt ind i naturen er der valgt en RAL farve i grøn samt et grønt Mondo Super STX underlag.

Ullerslev tennisklub kunne i efteråret 2020 indvie deres 2 nye udendørs padelbaner leveret af os. Vi takker for et godt samarbejde med Nyborg Kommune og UTK og ikke mindst vores partner Wehle Anlæg, som har udført et fantastisk flot stykke arbejde med fundament til baner samt flisearbejde omkring banerne. Fotograf Gustav Røssberg Lauridsen!

I sommeren 2019 opfører The Padel Club 4 flotte panoramabaner i My Padel Club i Slagelse! Som de første i Danmark lægges Mondo Super STX underlag som spilles på til World Padel Tour!