Fra og med lørdag den 19. oktober 2019 kl. 12-14 har du nu mulighed for at spille med i weekenden i vores sociale turneringer og stille op som par. Alle niveauer er velkomne. Kedada er en sjov og social turneringsform hvor man om lørdagen har mulighed for at tilmelde sig med makker eller du kan få tildelt en hvis du kommer alene. Man spiller ialt 6 kampe af 20 min. Vinder man rykker man en bane op og spiller næste kamp. Taber man rykker man en bane ned. På den måde skaber man de mest jævnbyrdige kampe. De fleste lørdage afholdes turneringen dog fra kl. 10-12. Enkelte lørdage vil tidspunktet afvige pga andre aktiviteter i hallen. Der er plads til max 16 spillere. Prisen er dkk 120,- pp

 

Fra den 1. oktober 2019 starter vores padel træning for både børn og unge hver tirsdag.

Børn mellem 5-11 år gamle kan melde sig til fra kl. 16-17 og unge mellem 12 og 20 år kan melde sig til træning fra kl. 17-18 hver tirsdag.

Vi vil undervise børnene i de vigtigste teknikker i padel og sørge for at de meget hurtigt føler sig trygge på en padelbane så de kan udvikle sig som padel spillere og få det meste ud af sporten.

Tilmelding foregår via dette link https://www.matchi.se/facilities/thepadelclub?lang=da

eller tryk på book bane via vores forside

 

Hver tirsdag afholdes Tirsdags Americano for nye spillere eller let øvede spillere. Har du kun prøvet padel få gange eller har du aldrig stået på en padelbane før – så har du nu mulighed for at tilmelde dig denne sociale turnering hvor vi spiller om point. Det eneste du skal medbringe er indendørs sko, sportstøj samt godt humør!

 

 

 

Hver torsdag afholdes Holms Americano fra kl. 20-22. Peter Holm-Hansen er selv en dygtig spiller med flere års erfaring som padel spiller som er arrangør i denne sociale turnering, hvor der spilles om point. Torsdage henvender sig lidt mere til de let øvede/øvede spillere.

 

Der vil løbende afholdes andre store turneringer og events. Hold øje med denne side eller vores facebook og instagram for opdateringer.