fbpx

Vi har åbent fra 6-23 hver dag undtagen fredag og lørdag hvor der er åbent fra 6-21. Her er priserne på baneleje følgende:

Mandag – fredag 6-16 dkk 200 per time

Fredag 16-21 dkk 200 per time

Mandag – torsdag 16-23 dkk 240 per time

Lørdag 6-21 dkk 240 per time

Søndag 6-23 dkk 240 per time

Leje af bat er dkk 40 per bat uanset spilletid. Rør med 3 nox bolde kan købes for dkk 50 per rør i en maskine i hallen. Bat lejes i en maskine i hallen. På øverste hylde i vores vending maskine findes rør med nøgler i. På hvert rør står et nummer til et skab i hallen, hvor man kan hente sit bat. Alle udlejningsbat bedes lagt i vores store kasse ved receptionen efter endt baneleje.

Per 1. december er hallen generelt ubemandet. Der vil være bemanding ved mange aktiviteter i hallen, ved store events og turneringer eller efter nærmere aftale – herudover kun adgang til hallen med bookingkode ved lejet bane som modtages i din bookingbekræftelse. Har du brug for køb af bat, vil du høre mere om padel eller har du behov for os af andre årsager – så kontakt os gerne for at aftale nærmere

Adgang til baner er kun muligt ved betalt baneleje i det tidsrum der er købt og betalt. Lys tænder/slukker automatisk ved betalt baneleje. Når lyset slukker på banen må banen ikke længere benyttes. Overskrides dette forbeholder vi os ret til at opkræve betaling for hver ekstra times påbegyndt brug af banen.

Adgang til hallen kan ske op til 40 minutter før baneleje er booket og indtil 20 minutter efter baneleje er overstået.

 

Hallen er videoovervåget og alarm tilkobles automatisk ved lukketid.

I tilfælde af særlige events holder vi lukket for online banebookinger og der vil dermed ikke kunne bookes baner i de tidsrum. Hallen er altid bemandet ved private arrangementer. Hold øje her på siden eller via vores facebook eller instagram.

Ønsker du pris på et privat arrangement som f.eks en polterabend, en firma julefrokost, en fødselsdag eller lignende så kontakt os for yderligere informationer på kontakt@thepadelclub.dk

Er du en virksomhed, som ønsker faste ugentlige banetimer til dine medarbejdere så kan dette også lade sig gøre. Kontakt os for yderligere informationer.